Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

GOOCHELWORKSHOP

Elke vrijdag is Mojo Magic aanwezig in LEUK en dit is een groot succes! Vandaar hebben we bedacht dat het voor de kinderen misschien ook leuk is om kleine trucjes van de master zelf te leren.

De goochelworkshop beginnen we natuurlijk met een cakeje versieren en limonade, dan is er natuurlijk tijd voor de cadeau's. Maar dan handen uit de mouwen en konijn uit de hoed voor de workshop.

Manolo, de goochelaar, heeft een leuk pakket met kleine trucjes voor de kinderen welke hij hun deze middag leert. Maar dat is niet alles. Hij geeft natuurlijk ook een kleine show weg.

Maar zelfs dan heeft hij nog meer voor de kinderen: ballonvouwen! Dat kan hij ook en zal de kinderen leren een simpel dier of voorwerp te maken. Maar hij is er ook om te showen dus hij zal ook laten zien wat er nog meer mogelijk is met ballonnen door de voor de jarige iets super gaafs te bouwen.

Al met al een zeer spannende leuke intensieve workshop. Gezien de trucjes is deze workshop alleen geschikt voor rond de 7 jaar of ouder.

Prijs: € 15,= pp (minimale leeftijd 7 jaar )

Duur: ongeveer 2 uur incl tijd voor spelen en cadeau's, cakeje versieren, limonade en bij vertrek een verrassingsbal uit de automaat.


Data: alleen in de weekenden!!
Aantal: min.8 kinderen

Tijden: 11:30 ,  13:30 of  15.30 

Reserveren verplicht! Deze workshop boeken? Mail ons !

×